Este vară și pe strada noastră, a celor care nu mai intră în niciuna dintre rochițele vechi, s-au rotunjit pe alocuri sau peste tot și cu toate astea trebuie să ne facem apariția în societate. Da, este vară și invitațiile la evenimente curg. La prima sarcină mi-am propus să trec cumva neobservată, să ma ascund în niște saci comozi din materiale moi din care să pot toarce liniștită. Ei bine, la a doua sarcină mirajul începuturilor s-a evaporat, presiunea anilor trăiți în goana după un copil mic și promisiunea altor ani în care sânii vor fi sechestrați pentru alăptat își spun cuvântul în familie. Așadar, este nevoie să-mi calc confortul în picioare și să fac un efort suplimentar să mențin emoția în cuplu.

Ce rochițe am căutat? Nici prea comode, dar nici prea sexy, să ascundă ceva de aici și ceva de acolo, iar prețul să nu facă gaură îm buget.

Prima oprire, reducerile de la ASOS cu transport gratuit, prețuri sub 40 de euro. Pentru trimestrul al doilea, rochițele conice sunt încă potrivite. Iată câteva exemple care mi-au vorbit:

collage1

În a doua categorie le-am inclus pe cele mai lejere, dar care subliniază încă burtica:

collage2

M-am oprit și la un magazin cu rochițe colorate și variate numit Purples, cu prețuri în jur de 20 de $ (+28.23 $ transportul), potrivite pentru ieșirile mai puțin formale sau pentru seara la înghețată în doi:

collage3

Voi unde v-ați făcut cumpărăturile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *